Eleni.ro – magazin online cu bijuterii din argint de calitate superioară. Lucrate cu atenție, îndemânare și multă imaginație, bijuteriile noastre din argint pot fi cadoul perfect pentru cineva drag sau accesoriul cel mai potrivit pentru tine.

Eleni.ro – magazin online cu bijuterii din argint de calitate superioară. Lucrate cu atenție, îndemânare și multă imaginație, bijuteriile noastre din argint pot fi cadoul perfect pentru cineva drag sau accesoriul cel mai potrivit pentru tine.Vizualizeaza catalogul nostru online, categoriile (cercei, lanțișoare, pandantive, inele și multe alte accesorii) și dacă ai orice fel de întrebări sau nevoie de ajutor cu privire la alegerea unui produs, te rugăm să ne suni, scrii pe facebook, whatsapp sau email și te ajutăm cu cea mai mare plăcere.

Lănțișoare și pandantive din argint

Coliere, lănțișoare și pandantive din argint pentru cele mai rafinate gusturi. Fie că dorești să iți in,oiești colecția de bijuterii sau că dorești să faci un cadou cuiva drag, Eleni este locul potrivit unde cu siguranță vei găsi colierul, lănțișorul și/sau talismanul cel mai potrivit.

Brățări din Argint 925

Brățări din Argint 925 cu diverse tematici, care mai de care mai interesante și mai atractive. Mai jos aveți o parte din ultimele modele aduse pe stoc, în funcție de tipul de brățară care vă interesează, vă invităm să studiați catalogul complet de brățări de argint.

Cercei din Argint 925

Cercei din argint925, super modele. Cu cristale Swarovski, Zirconiu, Opal sau alte pietre prețioase și semi-prețioase, Eleni iți vine în ajutor pentru a găsi perechea de cercei perfectă pentru cadouri / evenimente sau ținutele de zi cu zi. Nu ezita să ne contactezi pentru orice fel de întrebări.