Verighete din argint

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.


Din momentul in care te pregatesti sa spui “Da” începi sa cauti verighetele perfecte pentru tine și partenerul tău. Exista o mulțime de modele diferite, de la verighete tradiționale pana la verighete cu modele complicate. De la verighete pentru mireasa cu diamante uimitoare, pana la verighete din titan pentru bărbați, selectia de verighete este fără sfarsit.Mai jos, vei găsi un ghid detaliat care te va ajuta sa alegi verighetele potrivite.

Cand trebuie să-ți cumperi verighetele?

Deși planificarea nunții este foarte stresanta, îți recomand sa faci din cumpararea verighetelor o experienta placuta pentru tine și partenerul tău. Multe cupluri încep sa caute verighete cu cateva luni înainte de data nunții.

Dacă te gandesti sa alegi verighetele cu foarte puțin timp înainte de nuntă, tine cont de faptul ca vei avea nevoie de cateva zile pentru schimbarea mărimii sau gravarea verighetelor, dacă este cazul.

Modele de verighete

Verighete asortate - În mod tradițional, viitoarea mireasă și viitorul mire vor alege verighete asortate pentru a arăta că aparțin unul altuia. Majoritatea verighetelor vin în modele simple. Deși multe cupluri respecta inca aceasta traditie, unii oameni aleg o verigheta care se potrivește stilului lor individual. De obicei, acestia opteaza pentru verighete din același metal, însă modelul ales este complet diferit.

Verighete pentru femei - Cand își alege verigheta, femeia trebuie sa se asigure ca aceasta îi completeaza inelul de logodna. Verighetele pentru femei vin în stiluri diferite, așa ca cel mai bine ar fi sa faci cateva cercetari înainte de a alege o verigheta. În timp ce unele femei optează pentru inele din aur simplu, altele pot alege inele cu diamante pentru un plus de strălucire. Partenerul tău ar trebui sa-ti respecte alegerea, deoarece tu vei fi cea care va purta verigheta aleasă pentru o perioada lungă de timp.

În loc sa cumpere o verigheta după inelul de logodnă, multe femei aleg un set de inele pentru mireasa. Un set de mireasă contine atat inelul de logodnă cat și o verigheta care se potrivește cu acesta. Seturile de mireasă au un stil, o forma, un metal care se potrivesc. Dacă ai luat inelul si verigheta separat ar putea fi o adevărată provocare sa le potrivesti. Alegand un set de mireasă, vei putea fi sigură ca inelul de logodnă și verigheta se vor potrivit perfect.

Un set de mireasă este o opțiune excelentă pentru cuplurile care cumpara impreuna inelul de logodnă, sau pentru bărbații care cunosc foarte bine stilul și gustul viitoarelor mirese. Majoritatea seturilor de mireasă sunt, de asemenea, vandute și separat, astfel incat sa poti achizitiona, mai intai, inelul de logodnă, și apoi și verigheta, pentru a completa setul.

Verighete pentru barbati - Probabil pe social media ai văzut o mulțime de inele de logodna sau verighete pentru femei. Insa, si verighetele pentru barbati ar trebui sa fie expuse mai des. Este nevoie de mult efort pentru a gasi verigheta potrivită. Probabil bărbatul va purta mult timp verigheta, așa ca va avea nevoie de puțin timp de gandire înainte de a o alege pe cea potrivita. Bărbații pot merge pe stilul simplu sau elegant. Pentru început ar fi bine sa se familiarizeze cu metalele tradiționale pentru verighete, precum aurul, platina sau argintul. Bărbații care sunt în căutarea unui articol mai durabil, ar putea opta pentru verighete din tungsten, cobalt, titan sau oțel inoxidabil.

Platina - Simbolul perfect al iubitii vesnice, verigheta din platina, durează pentru totdeauna. Acest metal este puternic și durabil, fiind alegerea perfectă pentru o verigheta. O alegere minunată pentru verighetele pentru femei și bărbați, platina este uimitor de strălucitoare și nu-si schimba niciodată culoarea.

Aur - Datorită nunții sale galbene, calde, strălucitoare, aurului a fost întotdeauna un standard pentru bijuteriile de nunta și logodna. Verighetele din aur vin într-o varietate de culori, inclusiv aur galben, alb și roz.

Argint sterlin - Cand argintul pur este amestecat cu 7.5% aliaj, devine argint sterlin și durează mai mult. Deși inelele din argint sunt durabile, acestea se pot innegri. Lustruind verighetele în mod regulat cu o soluție specială de curatat argintul, le vei menține în cea mai buna stare.

Metale alternative - În afara de aceste trei metale cunoscute, exista și alte metale ușoare, durabile, cu aspect modern, care sunt folosite pentru confecționarea verighetelor. Trebuie însă sa ții cont de faptul ca cele mai multe verighete din metale alternative nu pot fi redimensionate.

Titan - Pe langa faptul ca sunt incredibil de rezistente, verighetele din titan sunt incredibil de ușoare și confortabile. Acest frumos metal hipoalergenic nu se va innegri, deci o verigheta din titan nu-si va pierde niciodată farmecul. Inelele din titan nu pot fi redimensionate.

Otel inoxidabil - Verighetele din oțel inoxidabil sunt populare datorită rezistenței, durabilitatii si accesibilitatii lor. Verighetele din oțel inoxidabil strălucitoare și rezistente pot fi lustruite, pentru a avea un aspect diferit - un aspect mai mat sau reflectorizant. Oricum, oamenii apreciaza aspectul robust și modern al metalului. Inelele din oțel inoxidabil nu pot fi redimensionate.

Tungsten - Verighetele din tungsten vor rezista o viata intreaga. Acestea sunt potrivite pentru cei cu un stil de viața activ. Verighetele din tungsten sunt hipoalergenice și rezistente la zgarieturi. Verighetele din tungsten pot fi găsite într-o gama de nuanțe și modele frumoase, cum ar fi tungsten gri, negru, roz și alb. Inelele din tungsten nu pot fi redimensionate.

Cobalt - Cobaltul este un metal hipoalergenic, de 4 ori mai tare decat platina, de aceea verighetele din cobalt durează o viata intreaga. Cobaltul este un metal alb, stralucitor, cu aspect de platina. Este mai greu decat alte metale alternative (cum ar fi titanul). Verighetele din cobalt sunt rezistente la zgarieturi. Cobaltul este, de asemenea, un metal ce poate fi redimensionat ușor.