Află cum să porți o broșă corect – pe ce parte se poarta?

Brosa – un accesoriu vechi purtat de excentrici, persoanele in varsta și Regina, nu? Gresit! Noi considerăm ca brosa este una dintre cele mai fascinante și versatile bijuterii. Nu suntem singurii care avem aceasta gandire, deoarece brosele au început sa fie la moda în ultimul timp. Ca atare, am hotarat sa vorbim puțin despre istoria acestui accesoriu.

Brosa este un accesoriu care se prinde de haine cu ajutorul unei cleme rotative. Odată, brosele erau realizate din cele mai bune metale și pietre prețioase. Asta înseamnă ca acestea erau purtate doar de cei din clasele superioare și, prin urmare, ajunsesera sa simbolizeze bogăția și statutul.

Din fericire, brosele sunt confectionate acum și din materiale mai ieftine. Prin urmare, majoritatea oamenilor își permit sa le poarte.

Cum sa porti o brosa

Daca iti place sa porti bijuterii, înseamnă ca ești o persoana creativa. Brosele pot fi purtate în numeroase moduri diferite. Acestea pot fi agatate de eșarfe, pălării, bluze, paltoane.

In ce parte se poarta brosa?

In mod traditional, brosa se poarta doar în partea stanga. Originile acestei reguli istorice sunt ușor neclare. Unii sugerează ca brosa este un simbol al iubirii și trebuie purtată în dreptul inimii.

Atunci cand saluti pe cineva, intinzi mana dreapta pentru o strangere de mana. În acel moment, ochii se duc automat de partea stanga a corpului celeilalte persoane, deci unde este mai bine sa-ti atasezi brosa? Desigur, in partea stanga!

Vezi care sunt pietrele zilei de nastere si alege-ti o brosa cu piatra specifica zilei tale de nastere pentru a-ti aduce mai mult noroc si pentru un vibe pozitiv.

Care este diferenta dintre ac de pus în piept si brosa?

Privind acul de pus în piept și brosa, s-ar putea să-ți fie dificil sa cunosti diferențele dintre cele doua. La urma urmei, ambele sunt piese decorative care se prind de îmbrăcăminte printr-un metal ascuțit. Cu toate acestea, ele sunt diferite.

Iată care sunt principalele diferențe dintre cele doua accesorii:

  • Acul de pus în piept este mai mic decat o brosa
  • Acul de pus în piept are un metal drept în spate și nu o clema rotativa așa cum au brosele care tind sa fie puțin mai grele

Cum porți un ac de pus în piept?

Cu siguranța vei fi fericit sa afli ca acul de pus în piept este ușor de purtat, pur și simplu trebuie atasat de rever. Aceste ace pot fi folosite și pentru a decora costumele barbatesti sau jachetele.

Lucruri pe care trebuie sa le iei în considerare cand cumperi o brosa

Dacă dorești sa te asiguri ca alegi piesa potrivita pentru tine, tine cont de aceste sfaturi:

  • Ține cont de stilul tău personal. Brosele antice și vintage sunt minunate, deoarece au trecut testul timpului. Cu siguranța îți dorești ca brosa pe care o cumperi sa fie una rezistenta, așa ca nu ezita sa cumperi o brosa vintage.
  • Alege culoarea brosei tinand cont și de celelalte bijuterii pe care le ai. Dacă intentionezi sa porti brosa alături de celelalte bijuterii pe care le porți zi de zi, sigur vrei ca nuanțele metalelor prețioase sa se potriveasca.
  • Gandeste-te la cat de mare vrei sa fie brosa pe care o vei cumpara. Dacă dorești sa iesi în evidenta, atunci ar fi bine sa alegi o brosa mare. Totuși, dacă nu ești adeptul broselor mari, pot opta pentru una mai mica si mai colorata.
  • Alege modelul preferat. Majoritatea femeilor au o anumită afinitate pentru brosele în forma de flori. Exista însă și persoane care apreciaza brosele în forma de animale. Exista multe optiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *