Cercei Manșetă – Pot Fi Purtați Fără Gaură în Ureche.

cercei-manseta-fara-gaura

Cerceii manșetă nu se vor demoda niciodată, deoarece au un aspect deosebit și pot fi purtați la aproape orice ținută. Orice fată care vrea să fie la modă are în colecția ei de bijuterii o pereche de cercei manșetă. Acești cercei îi subliniază originalitatea și îi evidențiază trăsăturile feței.

 De ce trebuie să ții cont atunci când porți cercei manșetă?

În antichitate, aceste bijuterii erau purtate de femeile frumoase. În ultimul timp, fetele au devenit interesate de aceste bijuterii și au început să le adauge în colecția lor.Cerceii manșetă din argint sunt o combinație între cerceii clips și cerceii tradiționali. Această bijuterie este potrivită atât pentru fetele tinere, cât și pentru doamnele mai în vârstă.

Nu trebuie să-ți faci o gaură în ureche pentru a purta acest tip de cercei. Cei mai mulți dintre ei se fixează cu un clips. Există o mulțime de modele de cercei manșetă ce se potrivesc oricărui stil vestimentar.

model-cercei-manseta

Dacă vrei să porți o astfel de pereche de cercei, trebuie să iei în considerare atât stilul personal, cât și caracteristicile feței. Cerceii manșetă îți înfrumusețează aspectul și îți sublinoază gâtul subțire și grațios.

Cum se poartă corect cerceii manșetă?

Cerceii manșetă nu sunt la fel ca orice altă pereche de cercei obișnuită. De obicei, o pereche de cercei este formată din două piese identice care se poartă în ambele urechi. În cazul cerceilor manșetă, aceștia se aplică doar pe una dintre urechi. De exemplu, dacă alegi să porți un cercel manșetă la urechea stângă, la cealaltă ureche trebuie să porți un cercel cu șurub.

De asemenea, poți purta mai mulți cercei manșetă pe o singură ureche, însă trebuie să te asigură că aceștia se potrivesc cu stilul general. Este foarte important ca cerceii manșetă să fie vizibili, nu ascunși sub șuvițele de păr.

Atunci când alegi să porți aceste bijuterii, prinde-ți părul într-o coadă sau în coc. Dacă obișnuiești să porți eșarfe voluminoase sau ochelari de vedere, asigură-te că-ți prinzi bine cerceii pe ureche.

cercei-manseta-sarpe

Dacă vei alege să porți cercei care se potrivesc stilului tău, vei reuși să creezi un look elegant și plăcut. Acești cercei pot fi confecționați din diferite materiale, inclusiv aur și argint. De asemenea, pot fi decorați cu pietre prețioase, în culori strălucitoare.

Poți să-ți completezi colecția de bijuterii cu mai mulți cercei manșetă în forme și modele diferite. Astfel, vei putea oricând să-ți accesorizezi ținuta cu o bijuterie deosebită, care să-ți scoată trăsăturile frumoase în evidență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *