Culoarea Ochilor și Bijuteriile – Ce Purtăm? unde găsim bijuteriile potrivite?

bijuterii-argint-in-functie-de-ochi

Se spune despre ochi că sunt oglinda sufletului, însă atunci când culoarea ochilor este asortată cu bijuteriile, frumusețea lor este scoasă în evidență. Femeile încearcă mereu să se îmbrace bine, să fie stilate și să-și pună calitățile în valoare. Pentru a veni în ajutorul lor, am decis să le învățăm cum să-și asorteze bijuteriile cu culoarea ochilor.

Ce bijuterii să porți în funcție de culoarea ochilor

Foarte multe femei isi aleg bijuteriile in functie de anumite criterii, insa putine dintre ele am auzit sa le aleaga in functie de culoarea ochilor. Este o chestie de finete, o chestie de rafinament si de ce nu, o chestie care ar putea constitui in mod de a va alege noile bijuterii norocoase.

Ochii albaștri

bijuterii-ochi-albastri

Femeile cu ochii albaștri reușesc să hipnotizeze pe oricine. Atunci când acestea poartă bijuterii cu pietre în nuanțe maro, gri și argintii intensifică albastrul ochilor. Dacă ai ochii albaștri alege să porți bijuterii cu agat și cuarț, pentru că vei străluci oriunde vei merge. De asemenea, poți purta bijuterii cu safire și rubine pentru a obține un contrast cromatic plăcut.

Safirul este potrivit mai ales pentru persoanele cu ochii albastru închis, în timp ce topazul albastru și acvamarinul sunt pietre potrivite în special celor cu ochii albastru deschis.

Iolitul și tanzanitul sunt două pietre semiprețioase ce pot pune în valoare ochii cu tonuri de violet.

Ochii căprui

bijuterii-ochi-caprui

Se spune despre ochii căprui că sunt atât de fermecători încât pot fura inima oricui. Cerceii și colierele cu pandantive de culoare verde, albastru sau maro sunt bijuteriile potrivite pentru femeile cu ochii căprui.

De asemenea, acestea ar putea purta bijuterii în nuanțe de roz atunci când îmbracă o ținută veselă. Ametistul și turmalina sunt pietrele prețioase care le vor face pe femeile cu ochii căprui să iasă în evidență. Rubinele sunt, de asemenea, potrivite pentru aceste doamne deoarece creează un contrast minunat cu maroul ochilor.

Bijuteriile cu citrin sunt, de asemenea, potrivite pentru femeile cu ochii căprui deschis, în timp ce granatul în nuanțe de roșu este mai potrivit pentru cele cu ochii căprui închis.

Ochii verzi

bijuterii-ochi-verzi

Se spune că femeie cu ochii verzi sunt speciale, deoarece această culoare este rar întâlnită. Dacă vrei să arăți tuturor ce ochi minunați ai, poartă bijuterii în nuanțe de auriu și argintiu.

Ți se potrivesc perfect atât bijuteriile din aur, cât și bijuteriile din argint. Pietrele prețioase care le vor face pe femeile cu ochii verzi să iasă în evidență sunt smaraldul și safirul. Pentru a pigmenta și mai mult culoarea irisului, femeile pot alege o bijuterie cu cristale albe și pietre verzi.

O femeie îmbrăcată într-o rochie neagră, elegantă, va fi în centrul atenției dacă va alege să poarte și un colier sau un inel cu smaralde.

Doamnele cu ochii verde deschis ar putea purta, de asemenea, bijuterii cu prehnit, în timp ce femeile cu ochii verde închis vor ieși mai mult în evidență dacă vor purta un colier cu peridot verde sau ametist mov.

Ochii negri

bijuterii-ochi-negri

Dacă ai ochii negri poți purta bijuterii cât mai colorate cu pietre prețioase de diferite forme. O bijuterie cu rubin, smarald și safir te-ar putea ajuta să-ți completezi ținutele preferate.

Cum te pot ajuta bijuteriile să-ți scoți în evidență culoarea ochilor

Femeia ar trebui să-și aleagă cu mare atenție bijuteriile pe care le poartă, pentru că acestea o pot ajuta să arate fie ca o doamnă elegantă, fie ca o femeie prea împopoțonată. Sigur nu îți dorești să participi la un eveniment și să observi că toți ochii sunt ațintiți asupra ta, și nu pentru că arăți minunat, ci pentru că ai creat un look kitchos.

Marilyn Monroe spunea în urmă cu câțiva ani că „Diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei fete”, iar multe femei au fost de acord cu ea. Aproape toate femeile își doresc să poarte bijuterii strălucitoare care să le scoată în evidență frumusețea.  Acestea sunt de părere că bijuteriile le ajută să devină mai feminine și mai elegante.

Însă, atunci când aleg să poarte o anumită bijuterie, doamnele trebuie să fie foarte atente, pentru că existe riscul să capete un aspect kitchos.

Dacă vrei să arăți bine de fiecare dată când ieși din casă, asortează-ți bijuteriile cu culoarea ochilor.

Pietrele prețioase sau semiprețioase ce înfrumusețează diferite bijuterii intensifică culoarea ochilor. Acestea creează un contrast cromatic minunat între culoarea ochilor tăi și bijuteriile pe care le porți. În funcție de culoarea ochilor tăi, alege să porți bijuterii cu rubine, citrin, ametist, acvamarin, topaz și alte pietre strălucitoare.

Dacă ai ochii negri, îți va fi foarte ușor să alegi pietrele potrivite, deoarece aceștia sunt foarte ușor de pus în valoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *