Piatră Norocoasă Zodia Berbec (21 Martie – 20 Aprilie)

bijuterii zodia berbec

Persoanele născute în zodia berbec pot purta cele mai frumoase pietre. Printre pietrele lor norocoase se numără diamantul, hematitul, jaspul, topazul și cornalina.

Zodia berbec este semn de foc, la fel ca leul și săgetătorul, și este guvernată de planeta Marte. Persoanele născute între 21 martie și 20 aprilie sunt curajoase, loiale și au multă încredere în forțele proprii. Desigur, acestea au și părți negative nu doar calități, iar cele mai mari defecte ale loc sunt egoismul, narcisismul și impulsivitatea.

Berbecii nu se sfiesc să-și exprime părerea și fac tot posibilul să ajungă mereu pe primul loc. Adoră provocările și încearcă întotdeauna să fie originali.

Nativii berbec vor să exploreze lumea și sunt încântați să descopere lucruri noi. Luptă întotdeauna pentru visele lor și spun mereu ceea ce gândesc.

Au o personalitate plăcută, de aceea reușesc cu ușurință să lege multe prietenii. Culoarea lor norocoasă este roșu aprins, deoarece aceasta reflectă energia vibrantă a zodiei. Alte culori potrivite pentru nativul berbec sunt violetul, albastrul și galbenul.

Pietrele norocoase ale celor născuți în zodia berbec

Această piatră prețioasă aduce echilibru, prosperitate și fericire în viața celui care o poartă. Diamantul simbolizează dragostea eternă și este utilizat adesea pentru a reprezenta relația dintre doi îndrăgostiți. Potrivit textelor hinduse, diamantele apar atunci când pământul este atins de fulgere.

Nativul berbec care poartă un diamant are mari șanse să-și îndeplinească visele. Se spune despre diamant că are puterea de a detoxifia organismul și de a ajuta la tratarea bolilor care afectează creierul. De asemenea, se crede că această piatră prețioasă consolidează relația dintre două persoane și îi ajută pe parteneri să fie mai sinceri unul cu altul.

  • Hematitul

Această piatră era folosită în Evul Mediu pentru oprirea sângerărilor nazale. Alchimiștii utilizau hematitul pentru a-i vindeca pe oameni de bolile de sânge.

O persoană care poartă un hematit devine mai curajoasă și mai puternică, acesta este și motivul pentru care războinicii din Antichitate purtau această piatră când plecau la luptă.

Hematitul îi încurajează pe cei născuți în zodia berbec să ducă un stil de viață sănătos și îi ajută să ia cele mai bune decizii. De asemenea, îi ajută pe aceștia să ia cele mai bune decizii, astfel încât să aibă parte de o viață prosperă.

  • Jasp

Această piatră este o varietate de calcedonie și are culoarea roșie. Majoritatea civilizațiilor antice au utilizat jaspul pentru a confecționa talismane, bijuterii și amulete. Un nativ berbec care poartă o bijuterie cu jasp are mai multă putere de muncă și reușește să ducă la bun sfârșit toate proiectele în care s-a implicat.

Recomand să citești despre cele mai importante pietre prețioase pentru a afla de ce sunt acestea atât de speciale.

Jaspul roșu îl ajută pe nativul berbec să comunice mai bine cu cei din jur, îl determină să fie mai optimist și mai energic. În plus, îl calmează în situațiile stresante.

  • Topaz

Piatra iubirii, așa cum mai este cunoscut topazul, îi motivează pe berbeci să lupte pentru ceea ce-și doresc. De asemenea, le dă putere acestora și le crește vitalitatea. Topazul aduce bucurie și armonie în viața celui care îl poartă. În plus, această piatră are și puteri vindecătoare: crește mobilitatea, ameliorează durerile de spate și de picioare, stimulează apetitul și accelerează metabolismul. Poarta un inel din argint cu topaz, sau orice alta bijuterie cu aceasta piatra pretioasa.

bijjuterii-cu-topaz-albastru

Persoanele care sunt mai mereu stresate ar trebui să poarte asupra loc această piatră deoarece, îi ajută să se calmeze. De asemenea, topazul limpezește gândurile și-i ajută pe poeți să fie mai creativi.

  • Cornalină

Cornalina este disponibilă în nuanțe de roșu închis, galben, portocaliu și cafeniu. Se spune despre ea că poate elimina gândurile negative și poate crește capacitatea de concentrare.

Cornalina îl face pe cel care o poartă să aibă mai multă încredere în forțele proprii și să lupte pentru ceea ce-și dorește. Aceasta piatră ajută la tratarea depresiei și crește productivitatea. Nativul berbec care poartă o bijuterie cu cornalină are senzația că-și poate controla destinul.

De asemenea, această piatră îl poate ajuta pe nativul berbec să-și descopere talentul creativ. Cei care vor să-și învingă fricile și să devină mai curajoși, trebuie să poarte o bijuterie cu cornalină.

Dacă te-ai născut în zodia berbecului, achiziționează-ți o bijuterie cu una dintre pietrele de mai sus și profită de proprietățile ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *