Piatră Norocoasă Zodia Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)

bijuterii zodia capricorn

Persoanele născute în zodia capricorn sunt responsabile, ambițioase, perseverente și fac tot posibilul să-și îndeplinească scopurile. Au atât de multă putere și încredere în ele încât sunt dispuse să muncească ani întregi pentru a-și vedea visul împlinit.

Principala lor calitate este prudența, deci nu este de mirare că un capricorn nu își asumă riscuri aproape niciodată. Rareori, capricornii încearcă să lege prietenii cu colegii de muncă, deoarece sunt destul de rezervați în ceea ce privește relațiile profesionale.

Însă, când vine vorba de relațiile personale, capricornul este gata să facă orice pentru persoanele dragi.

Persoanele născute în prima decadă a zodiei, adică între 22 decembrie și 2 ianuarie sunt guvernate de planeta Jupiter. Acestea au multă încredere în ele și nu se stresează foarte mult. Pietrele lor norocoase sunt agat, malahitul și serpentinul.

Persoanele născute între 3 și 13 ianuarie pun atât de multă pasiune în tot ceea ce fac încât reușesc să atragă atenția celor din jur. Acestea vor avea mult noroc în viață dacă vor purta bijuterii cu sardonix, calcedonia, opal sau onix.

Capricornii născuți între 14 și 20 ianuarie trebuie să-și ia energia de la safir, opal, granat și turmalină.

Pietrele norocoase ale persoanelor născute în zodia Capricorn

Opal

Această piatră elimină o parte dintre trăsăturile negative ale persoanelor născute în zodia capricorn. Opalul îl ajută pe nativul capricorn să fie mai calm, mai optimist și să aibă mai multă încredere în el. De asemenea, această piatră îl determină pe nativul capricorn să comunice mai mult cu ceilalți.

Rubinul

Cei care vor să devină mai puternici și mai bogați ar trebui să poarte o bijuterie cu rubin. Această piatră îl încurajează pe nativul capricorn să fie mai curajos și îl ajută să câștige încrederea celor din jur. De asemenea, cei care poartă o bijuterie cu rubin au parte de o căsnicie fericită.

Malahit

Această piatră are capacitatea de a crește puterea spirituală. Cei care își doresc din tot sufletul să ocupe o funcție înaltă trebuie să poarte o bijuterie cu malahit.

Onix

Nativul capricorn care poartă la mână o bijuterie cu onix scapă de insomnii, de frică și de stres. În plus, onixul, îl apără pe acesta de dușmani.

Femeile născute în zodia capricorn ar trebui să poarte următoarele pietre norocoase:

  • Granat

Această piatră o ajută pe femeia capricorn să-și exprime sentimentele fără a-și face griji că va fi judecată de ceilalți. Granatul o încurajează să devină mai optimistă și să lupte până la final pentru visul ei.

  • Cornalina

Cunoscută și sub numele de carneol, cornalina este o piatră semiprețioasă care le ajută pe femei să-și păstreze chipul tânăr și frumos o perioadă îndelungată. De asemenea, le ajută pe acestea să-și găsească partenerul ideal.

  • Agata

Femeile care poartă o bijuterie cu agata se bucură de o viață lungă și fericită. Această piatră le protejează de pericole și de bârfe și le încarcă cu energie pozitivă. Agata consolidează relațiile dintre generației și-i împiedică pe membrii familiei să se certe.

Bărbații născuți în zodia capricorn ar trebui să poarte următoarele pietre norocoase:

  • Cuarț fumuriu – Această piatră le îmbunătățește nativilor capricorn memoria și abilitățile intelectuale. Cuarțul fumuriu îi ajută pe acești să fie mai puțin egoiști și le atenuează gelozia. De asemenea, îi scapă de stres și îi ajută să facă față cu brio noilor provocări.
  • Onix – Un bărbat născut în zodia capricorn care poartă o bijuterie cu onix devină mai sensibil și mai bun cu cei din jurul său, deoarece aroganța și egosimul său sunt atenuate. Această piatră îi protejează pe bărbați de accidente și alte pericole.

Poartă bijuterii cu pietre prețioase de fiecare dată când ieși din casă și bucură-te de energia pe care ți-o oferă aceste talismane din argint.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *