Piatră Norocoasă Zodia Taur (21 Aprilie – 21 Mai)

bijuterii zodia taur

Persoanele născute în zodia taur au o personalitate tăcută, însă sunt ambițioase și luptă mereu pentru ceea ce își doresc. Sunt încăpățânate, puternice și muncesc foarte mult. Au o intuiție foarte bună și caută întotdeauna să facă dreptate.

Pentru că vor să fie în centrul atenție, încearcă mereu să se facă remarcați. Se îndreaptă cu pași mărunți spre scopurile lor și rămân mereu cu picioarele pe pământ.

Deoarece taurii sunt foarte înțelepți, vin mereu în ajutorul celor care au nevoie de un sfat.

Culoarea norocoasă a persoanelor născute în zodia taur este verde. Această culoare îl ajută pe nativul taur să creeze o legătură strânsă cu natura. Nu este de mirare că cea mai importantă piatră a zodiei este smaraldul. Și celelalte pietre norocoase ale taurului sunt la fel de frumoase: cuarț roz, safir, agata, jad și malahit.

Pietrele norocoase ale persoanelor născute în zodia taur

Zodia Taur este o zodie speciala atat in cazul barbatilor cat si in cazul femeilor. Unii spun ca ar fi una dintre cele mai favorizate zodii. Haideti sa vedem in continuare care sunt pietrele pretioase si semipretioase care aduc noroc acestei zodii si pe care este bine sa le aveti in vedere atunci cand achizitionati bijuterii din argint si nu numai.

Smarald

Smaraldul aparține familiei beril și are o culoare verde intens. Numele ei provine din cuvântul grecesc „smarsgaud” care se traduce prin „piatră verde”. Este una dintre cele mai rare pietre prețioase și aduce noroc celor născuți în zodia taur.

pandantiv-cu-smarald-verde

Smaraldul are capacitatea de a echilibra temperamentul taurului și de a-l ajuta să devină mai creativ. Cei care poartă această piatră sunt pregătiți să primească dragostea în viața lor. De asemenea, smaraldul îl ajută pe nativul taur să treacă peste toate obstacolele.

Alege sa porti un colier din argint cu o piatra samarald sau chiar un inel . Vei atrage toate privirile si vei fi protejat.

Cuarț roz

Cuarțul roz se formează în momentul în care magma împinsă spre scoarța pământului se combină cu alte minerale. Această piatră îl ajută pe cel care o poartă să se relaxeze și să scape de stres. Cuarțul roz ar trebui purtat, în special, în situațiile dificile.

Cunoscut și sub numele de piatra dragostei, acest tip de cuarț a fost utilizat mult timp în ritualurile de căsătorie. Dioxidul de silicon este cel care îi dă cuarțului această nuanță plăcută de roz.

Cei care poartă o bijuterie cu cuarț roz devin mai înțelepți și se implică mai mult în relațiile de dragoste.

Safir

Chiar și în antichitate safirul era considerat o piatră specială, ia regii persani erau de părere că cerul are culoarea albastră, deoarece safirele se reflectă în el. Această piatră prețioasă este potrivită pentru toți cei care vor să facă o schimbare în viața lor, fie că vor să se mute într-o țară străină sau doar să devină mai puternici.

Se crede că safirul îi poate ajuta pe oameni să evolueze și să fie mai buni. În plus, se spune că această piatră are capacitatea de a ridica moralul celor care o poartă.

Agata

Agata a fost folosită la crearea bijuteriilor încă din epoca faraonilor. Această piatră a fost descoperită în râul Achates din Sicilia și a devenit populară datorită frumuseții sale deosebite. Fiecare piatră de agata este unică și are proprietăți spirituale.

Se spune despre agata că poate stimula mintea și poate evidenția calitățile unei persoane. Cei care o poartă devin mai curajoși și reușesc să-și exprime liber sentimentele. Agata îl încurajează pe nativul taur să-și urmeze visul și să nu se dea bătut atunci când se lovește de obstacole.

Agata portocalie este cea care-i oferă taurului mai multă încredere în forțele proprii. Poarta un charm din argint cu aceasta piatra pentru a fi mai puternic si mai protejat.

Malahit

Această piatră, disponibilă în nuanțe de verde îi determină pe cei care o poartă să facă anumite schimbări în viața lor pentru a putea avea succes. Se crede despre malahit că are puterea de a-i proteja pe copii.

Aventurina

piatra-aventurin

Această piatră este o varietate de cuarț cu o strălucire impresionantă. Numele ei vine din cuvântul italian „aventura” care era folosit în secolul XVIII pentru a denumi un tip de de sticlă ce strălucea într-un mod deosebit. Sticla respectivă era utilizată la confecționarea bijuteriilor.

Despre aventurina se crede că aduce noroc, de aceea este purtată, în special, de cei care participă la jocuri de noroc.

Iolit

iolit

Cunoscut și sub denumirea de „safir de apă”, iolitul poate avea diferite nuanțe, în funcție de direcția din care este privit. Iolitul poate îmbunătăți creativitatea și-i poate ajuta pe nativii taur să-și descopere talentul artistic.

Dacă ești născut în zodia taur, alege să porți una dintre pietrele enumerate mai sus și profită de proprietățile lor. Cuarțul roz, safirul, jadul și agata te vor umple de energie și te vor ajuta să te calmezi în situații stresante.

One thought on “Piatră Norocoasă Zodia Taur (21 Aprilie – 21 Mai)

  1. Cristian albu says:

    Felicitări ,și la mulți ANI pe 2023 și mulți bani
    .sunt pe 30 aprilie bărbat și vă rog spuneți dacă aveți o piatra smarald verde sau altceva.multumesc și felicitări pt.sfaturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *