5 Pietre Pretioase Pentru Optimism si Stare de Bine

Oamenii au început sa devină din ce în ce mai pesimiști. Din acest motiv, am hotarat sa scriu acest articol despre cateva pietre prețioase care îi pot face pe oameni să-și recapete optimismul.

Cu toții trebuie sa ne facem planuri pentru viitor. Aceste 5 pietre prețioase ne pot stimula optimismul și ne pot ajuta sa gandim pozitiv.

Citrin

Citrinul este piatra pretioasa potrivită pentru cultivarea unei perspective sanatoase si optimiste asupra vietii. Culoarea sa galben zinky amintește de citrice și de zilele calde. Se crede despre citrin ca promovează fericirea, alungand gandurile negative.

Ca o raza de soare de primavara, va străluci precum o lumina în colturile intunecate ale vieții. Ai de gand sa începi o nouă afacere? Citrinul mai este cunoscut și sub numele de “piatra negustorului” și este adesea folosit pentru a aduce noroc întreprinderilor și afacerilor financiare.

Piatra soarelui

Cum ar putea o piatra numita “piatra soarelui” sa nu ofere caldura și fericire? Așa cum lumina soarelui poate alunga albastrul întunecat al cerului din timpul iernii, piatra soarelui este uneori numita “piatra pretioasa antidepresiva” pentru capacitatea sa de a aduce optimismul și energia în viața cuiva.

Piatra soarelui cu nuanțele sale de piersica, portocaliu și cupru, poate fi purtată în zilele mohorate din ianuarie și februarie.

Peridot

Nu ai cum sa nu te simți fericit cand privesti un peridot verde racoritor. Claritatea și strălucirea sa sunt probabil motivul pentru care aceasta piatra este denumita “piatra luminii” iar culoarea sa verde galbuie amintește de primii muguri din primăvara.

Egiptenii au numit peridotul “bijuteria soarelui”, iar cateva milenii mai târziu, sufragetele l-au folosit ca simbol al sperantei (alături de ametist și piatra lunii) în culorile steagului lor.

Turmalina

Se spune ca turmalina este o piatra a bucuriei datorită energiei sale puternice. Știai ca frecarea unei turmaline produce o incarcare electrica? Amplifica-ti pozitivitatea cu turmaline verzi sau negre.

Culoare verde promovează creativitatea. Turmalina neagra este utilizata pentru absorbția gandurilor negative, ducand la un curaj mai mare și la capacitatea de a privi cu nerăbdare spre viitor.

Ametist

Ametistul este, probabil, cea mai cunoscută piatra pretioasa ce ajuta la eliminarea sentimentelor negative și calmarea anxietatii. Deoarece se spune ca ametistul echilibreaza emoțiile, ne ajuta sa gestionam stresul și sa trecem cu bine peste situațiile dificile.

Ametistul însă ne poate ajuta sa crestem și prosperitatea casei. Practica chineza Feng Shui ne invata sa amplasam ametistul în colțul bogăției al casei, pentru a crește prosperitatea gospodăriei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *