Pietrele norocoase ale celor născuți în zodia pești

Oamenii au crezut întotdeauna că există o anumită legătură între zodia Pești și spiritualitate. Legenda spune că peștii din acest semn zodiacal i-au ajutat pe Eros și pe Afrodita să scape de monstrul Tifon. De asemenea, alte legende care circulă despre zodia pești, spun că cei doi pești sunt chiar Eros și Afrodita. Zeița Minerva a urcat la cer peștii și a creat astfel constelația Peștilor.

Zodia peștilor este guvernată de planetele Jupiter și Neptun. Se spune despre Neptun că este planeta iluziilor, ia energia ei este orientată spre dezvoltarea spirituală.

Deoarece zodia pești are o natură duală, persoanele născute sub acest semn zodiacal se confruntă frecvent cu schimbări de dispoziție. Cu toate acestea, sunt deschise, creative și nu se feresc să-și exprime emoțiile. Văd doar calitățile celor din jur și sunt foarte înțelegători. Fac orice să-i ajute pe cei pe care-i iubesc și-i încurajează pe aceștia să lupte pentru visul lor.

Pietrele norocoase ale persoanelor născute în zodia pești

Ametistul

Această piatră îl ajută pe nativul pești să fie mai curajos și mai fericit. Ametistul este piatra intuiției și ajută la purificarea minții. De asemenea, înlătură gândurile negative, ameliorează stările de anxietate și protejează împotriva pericolelor. Se spune că ametistul îl determină pe nativul pești să se organizeze mai bine la locul de muncă.

Ametistul este potrivit pentru cei care simt nevoia să se relaxeze și să uite de grijile cotidiene. În trecut, această piatră era purtată de cei care plecau în călătorii, deoarece se credea că îi protejează de vremea rea și de pericole.

Tot despre ametist se spune că are puterea de a vindeca insomniile și a alunga coșmarurile, dacă este așezat sub pernă.

Cei care au tendința de a cheltui prea mulți bani ar trebui să poarte în permanență la ei un ametist, pentru că această piatră îi împiedică să dea banii pe lucruri inutile. De asemenea, ametistul este util și pentru persoanele care vor să scape de anumite vicii.

Acvamarin

Această piatră este benefică pentru nativii pești, deoarece îi ajută să-și evidențieze calitățile. Îi ajută să capete mai multă încredere în cei din jur și să fie mai prietenoși. Are efect liniștitor, de lungă durată și este perfectă pentru meditație.

De asemenea, se crede că acvamarinul îl ajută pe cel care îl poartă să devină mai inteligent, să capete mai mult curaj și să scape de stres. De obicei, peștii sunt mai sensibili și mai timizi, însă acvamarinul îi poate ajuta să comunice mai bine cu cei din jur.

Despre acvamarin se mai spune că ar fi piatra sufletelor pure care pot vedea și simți tot ceea ce se întâmplă în jur.

Cuarț alb

Această piatră este foarte importantă pentru cei născuți în zodia pești, deoarece îi ajută pe cei interesați de paranormal să vadă viitorul. De asemenea, cuarțul alb conferă un plus de energie.

Opal

Opalul îi ajută pe nativii pești să treacă mai ușor peste o experiență dureroasă, cum ar fi pierderea unei persoane dragi. De asemenea, aduce noroc în viața peștilor și-i ajută pe aceștia să-și construiască o căsnicie fericită, bazată pe iubire.

Rubin

Despre rubin se spune că are capacitatea de a-i face pe oameni să devină mai înțelepți. Cei care poartă această piatră sunt capabili să se împace chiar și cu dușmanii lor.

Citrina

Această piatră îi ajută pe pești să-și exprime sentimentele și să vorbească deschis despre tot ceea ce îi frământă. Poate fi purtată fie sub formă de broșă, fie sub formă de pandantiv.

Ce culori li se potrivesc persoanelor născute în zodia pești?

Nativii pești ar trebui să poarte cât mai des culori precum mov, verde, albastru și argintiu, deoarece acestea îi ajută să-și păstreze echilibrul mental. Atunci când trebuie să ia o decizie importantă, nativul pești trebuie să poarte culoarea mov, deoarece îl ajută să ia cea mai bună hotărâre.

Dacă vor să vadă lumea cu alți ochi, cei născuți în zodia pești ar trebui să poarte culoarea verde. Însă, trebuie să evite această culoare în momentele în care se simt derutați.

Argintiul îi ajută să fii mai răbdători și să îndepărteze gândurile negative, în timp ce albastru îi ajută să se calmeze.

Persoanele născute în zodia pești pot profita de proprietățile vindecătoare ale pietrelor lor norocoase. O bijuterie cu una dintre pietrele enumerate mai sus poate fi cadoul perfect pentru nativii pești.

Zodia Pești este a douăsprezecea și ultima zodie din horoscopul occidental. Persoanele născute în perioada 19 februarie – 20 martie aparțin acestei zodii. Peștii sunt cunoscuți pentru creativitatea, empatia și intuiția lor puternică. Sunt persoane sensibile și empatice, care își doresc să facă bine celor din jurul lor. De asemenea, sunt persoane nonconformiste, care nu se lasă influențate de normele societății și își urmează propriile drumuri. Peștii sunt sensibili la vibrațiile emoționale ale celor din jurul lor, iar acest lucru poate face ca uneori să se simtă sufocați de problemele altora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *