Poate o piatră prețioasă să-ți schimbe destinul?

Cineva a spus odată “pietrele prețioase sunt la fel de eficiente ca o umbrela pe timp de ploaie”. Umbrela nu opreste ploaia, dar te impiedica sa te uzi.

Dacă o perioada grea trebuie sa vina, atunci va veni. Dar pietrele prețioase îți pot oferi scutul și puterea de a face fata vremurilor grele și de a intoarc valul în favoarea ta.

Tu trebuie sa atingi unele obiective în viața. Desigur, ai putea sa le ratezi, dacă iti pierzi directia. Obiectivele sunt exact ca o comoara asezata pe drumul pe care mergi. Nu o vei vedea și vei trece pe langa ea, pentru ca vei privi in cealalta directie.

Pietrele prețioase te vor ajuta sa o iei în direcția corectă. Îți vor aduce ceea ce noi numim “noroc”.

Te-ai gândit vreodată cum s-a schimbat viața cuiva doar pentru ca s-a aflat la locul potrivit în momentul potrivit? Acesta este norocul.

Exista o poveste a unui cantaret foarte faimos. Era un cantaret care cântă in fiecare seara intr-un mic restaurant dintr-un oras mic. Într-o zi, un regizor de film a venit la acel restaurant, pentru ca urma sa filmeze un film în apropiere, iar acela era singurul restaurant din vecinătate.

În timp ce își lua cina, regizorul l-a auzit pe bărbat cantand si i-a propus sa cante in filmul sau. Cantaretul a acceptat imediat. Mai târziu, acel cantaret a devenit foarte cunoscut și mai târziu a devenit o legenda a muzicii.

Acum imagineaza-ti dacă regizorul nu ar fi venit acolo în acea zi și în acel moment. Lumea nu ar fi ajuns niciodată să audă despre acel cantaret, iar el ar fi continuat sa cante în acel restaurant. Acesta se numește noroc, deoarece s-a aflat la locul potrivit, în momentul potrivit.

S-ar putea ca existe multi alti cantareti talentati care depun mult efort pentru a se face cunoscuți. Dar așteaptă sa fie descoperiți, asteapta acea “sansa”.

Dacă tot nu crezi în destin, închise ochii pentru o clipa și gandeste-te la cineva care a obtinut mai mult decat merita. Poate fi unul dintre colegii tai de liceu, o ruda sau o persoana faimoasa.

Cu siguranță știi puțini oameni care au destinul de partea lor. Oamenii cred ca fiecare individ are propriul drum in viata. Dar, sa fim realisti, unele călătorii sunt ușoare și reușite.

Prin urmare, ar fi bine să-ți valorifici destinul cât mai mult. Acesta este momentul în care trebuie sa inviti norocul în viața ta.

Cum te ajuta pietrele prețioase?

Viata noastra este guvernata de planete. Fiecare eveniment din viata noastra, mare sau mic, depinde de mișcarea și alinierea planetelor. Planetele ne decid destinul. Viața este un amestec între destin si karma.

Karma reprezinta actiunea ta, este in totalitate sub controlul tău și nu mai poate fi remediată odată creată, în timp ce destinul este inerent si guvernat de planete. Pietrele pretioase reprezinta aceste planete.

În astrologie, avem nouă planete și nouă pietre prețioase corespunzătoare. Pietrele prețioase au puterea de a alinia aceste planete în beneficiul nostru și de a aduce norocul in viata noastra.

Acestea sunt pietrele prețioase care te ajută să te relaxezi

Te-ai gândit vreodată că pietrele prețioase te-ar putea ajuta sa te relaxezi? Stresul de la locul de munca și problemele din cuplu ne afectează starea de spirit și, uneori, nu ne permit sa ne relaxam nici măcar în vacanță.

Dacă te straduiesti sa te relaxezi și sa te bucuri de viata, ai putea încerca sa folosesti pietrele prețioase despre care se spune ca ajuta la relaxarea corpului si mintii.

Cei care cred în proprietățile fizice și spirituale ale pietrelor le folosesc în mai multe moduri diferite. Unii poarta pietrele prețioase sub forma de pandantive, bratari sau inele. Alții plasează cristale în jurul casei în zone în care au nevoie, în special, de energia vindecatoare a pietrei.

Cuart trandafir

Cuartul trandafir roz delicat este piatra pretioasa potrivită pentru cei care au nevoie de autoingrijire. Cunoscută pe scara larga ca piatra a iubirii, cuartul trandafir îți poate fi de ajutor dacă timpul tău de relaxare este întrerupt, în mod regulat, de certuri și stări proaste.

Dacă ai copii care se enervează reciproc, ai putea încerca sa plasezi un cristal de cuart trandafir în spațiile lor de joacă. Dacă o ceartă cu partenerul te stresează, folosește un cuart trandafir în dormitor, deoarece te va ajuta sa te relaxezi.

Ametist

Dacă ești unul dintre acei oameni cărora le este greu sa uite de grijile de la locul de munca atunci cand pun capul pe pernă și încearca sa adoarma, s-ar putea sa ai nevoie de un ametist. Ametistul, cu energia sa pașnică, este cunoscut ca o piatra a somnului, așa ca pastreaza una pe noptiera pentru a adormi mai ușor.

Acvamarin

Cand vine vorba de alungarea energiilor negative, nicio piatra nu este mai buna ca acvamarinul, piatra marii. Nuanta sa albastru deschis evocă apele limpezi ale oceanului. Se spune ca acvamarinul ajuta la calmarea minții.

Mulți oameni îl folosesc pentru meditație, așa că este potrivit și pentru cei cărora le este greu sa se relaxeze în vacanță. Fiind o piatra pretioasa, utilizata ca talisman de către marinari, acvamarinul este, de asemenea, potrivit pentru tine dacă urmează sa calatoresti cu barca sau avionul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *