Piatra Norocoasă Zodia Scoprion. Ce cadouri putem face nativilor in aceasta zodie?

Dintotdeauna oamenii au crezut că pietrele prețioase îi pot proteja de rele și îi pot ajuta să scape de boli. De aceea, au purtat mereu bijuterii cu pietre norocoase, sperând că astfel vor avea o viață liniștită și frumoasă.

Persoanele născute între 23 octombrie și 22 noiembrie, în zodia scorpion, sunt impulsive, egoiste, răzbunătoare și încăpățânate. Scorpionul este cel mai puternic semn zodiacal și are o inteligență deosebită care îl ajută să analizeze foarte bine orice situație și să-și pună în valoarea punctele forte, arătând că este înțelept și puternic.

Cei născuți între 23 octombrie și 2 noiembrie sunt guvernați de planeta Marte și au mare încredere în ei. Pietrele lor norocoase sunt ametistul, malachit și hematita.

Persoanele născute între 3 și 13 noiembrie sunt guvernate de soare și au un curaj deosebit. Pietrele norocoase ale acestor scorpioni sunt ametistul, turcoazul, sardonixul și coralul.Cei născuți între 13 și 22 noiembrie își exprimă, fără frică, emoțiile. Pietrele lor norocoase sunt acvamarinul, topazul, smaraldul și granatul.

Pietrele norocoase ale celor născuți în zodia Scorpion

Acestea sunt pietrele norocoase ale nativilor in zodia Scorpion. Unele dintre ele sunt pietre pretioase foarte scumpe, altele in schimb, sunt pietre sempretioase care pot fi accesibile atat din punct de vedere al pretului cat si din punct de vedere al disponibilitatii lor in magazinele de bijuterii.

Rubin

rubin-bijuterie-argint

Această piatră îi ajută pe scorpioni să scape de gândurile negative și să fie mai calmi. De asemenea, îi oferă purtătorului calități de lider, îi crește încrederea în sine și îl ajută să se îmbogățească. Se crede că acest talisman îmbunătățește starea de sănătate și puterea de concentrare.

Rubinul este piatra protectoare a casei și a familiei și îi protejează pe cei născuți în zodia scorpionului de spiritele rele. În plus, le aduce noroc în afaceri și în politică.

Topaz

Atunci când această piatră este pusă într-o bijuterie realizată dintr-un metal alb, îl încurajează pe nativul scorpion să fie mai optimism și să citească semnele destinului. Femeile care poartă o astfel de bijuterie își pot păstra tinerețea și frumusețea o perioadă îndelungată.

Astrologii consideră că topazul influențează în mod pozitiv viața scorpionilor, de aceea le recomandă acestora să poarte talismanul atunci când trec prin momente dificile. O femeie care poartă un inel sau un un pandantiv cu topaz scapă de toate energiile negative.

Safir

Această piatră îl ajută pe scorpion să lase în spate trecutul și să scape de gândurile negative. De asemenea, facilitează comunicarea dintre el și ceilalți și-l împiedică pe nativul scorpion să răbufnească în situațiile tensionate.

Persoanele care vor să aibă parte de o căsnicie fericită, trebuie să poarte o bijuterie cu safir. Se spune că această piatră le ajută pe fetele necăsătorite să-și găsească partenerul perfect. Safirul este foarte util și pentru persoanele depresive.

Ametist

ametist-piatra-pretioasa-bijuterii

Acest cristal îi încurajează pe scorpioni să-și stăpânească emoțiile și să fie mai înțelepți. Cei care au nevoie de ajutor pentru a lua o hotărâre importantă ar trebui să poarte o bijuterie cu ametist, deoarece această piatră prețioasă îi ajută să analizeze mai bine lucrurile.

De asemenea, se crede că ametistul poate întări sistemul imunitar și-l poate ajuta pe nativul scorpion să se recupereze mai repede după o boală gravă. În plus, îl poate ajuta să treacă mai ușor peste o experiență dureroasă, cum ar fi pierderea unei persoane dragi.

Turmalina

turmalina pietre pretioase violet

Această piatră limpezește gândurile scorpionului și îl determină să nu mai fie atât de încăpățânat. De asemenea, turmalina îi ajută pe cei creativi să ajungă pe culmile succesului și să devină faimoși.

Opal

Scorpionii care poartă o bijuterie cu opal au parte de o căsnicie frumoasă, în care dragostea plutește în aer. Sentimentul de gelozie este atenuat de această piatră care reușește totodată să mențină armonia în familie. Opalul îl ajută pe cel care-l poartă să devină mai înțelept și să se gândească de două ori înainte de a lua o decizie importantă.

Granat

Cunoscut și sub denumirea de piatra iubirii, granatul este cadoul perfect pentru o femeie născută în zodia scorpion. Această piatră o ajută pe femeie să fie mai atentă la tot ceea ce se întâmplă în jurul ei. Cei care cred în puterile vindecătoare ale granatului, spun că acesta poate trata durerile de cap și afecțiunile gâtului.

Coral

Nativul scorpion care poartă o bijuterie cu coral reușește să devină mai optimist și să scape de gândurile negative. De asemenea, acesta învață să se bucure mai mult de viață.

Dacă ești născut în zodia scorpion, probabil acum vei fi mai motivat să porți una dintre aceste pietre norocoase. Bucură-te de frumusețea lor și de proprietățile lor magice. Daca o persoana draga tie este in zodia Scorpion si doresti sa-i faci un cadou memorabil care sa aiba o insemnatate puternica, alegerea unei bijuterii cu una dintre aceste pietre poate fi o alegere extraordinara.

Noi, in catalogul de bijuterii eleni.ro avem o gama foarte variata de produse potrivite pentru scorpioni, unele dintre ele chiar dedicate. Daca ai nevoie de ajutor pentru a alege bijuteria perfecta pentru un SCORPION, nu ezita sa ne scrii, pe email, whatsapp, facebook si te ajutam cu cel mai mare drag sa faci alegerea perfecta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *