Idei de Cadouri Pentru Doamna Învățătoare

bijuterie-cadou-doamna-invatatoare

Atunci când se încheie un an școlar, părinții elevilor încearcă să o impresioneze pe doamna învățătoare cumpărând tot felul de cadouri. Aceștia pun bani laolaltă și desemnează 2-3 părinți din clasă care să meargă la cumpărături în căutarea cadoului memorabil.

Dacă și în clasa în care învață copilul tău se întâmplă același lucru, sigur informațiile din acest articol îți vor fi utile. În continuare îți vom oferi idei de cadouri personalizate care vor rămâne toată viața în amintirea celui care le primește.

Cele mai frumoase cadouri pentru doamna învățătoare

Doamna învățătoare este femeia care îți îndrumă copilul în primii ani de școală. Aceasta îl învață să citească și să socotească, dar în același timp, îl ajută să creeze legături de prietenie cu ceilalți colegi. Când un grup de părinți trebuie să se decidă asupra unui cadou, este mai dificil să se pună cu toții de acord.

Părinții indeciși – bijuterii personalizate gata create

În fiecare grup de părinți există o mămică ce dorește să se implice mai mult și chiar merge la cumpărături atunci când trebuie să aleagă un cadou pentru doamna învățătoare. Dacă te numeri și tu printre ele și vrei să-i faci doamnei învățătoare o surpriză plăcută, dar în același timp să-i mulțumești și pe ceilalți părinți, alege o brățară din argint cu semnul infinit cum este aceasta.

Dacă inimioara are o suprafață compactă, poți grava un mesaj chiar pe spatele ei. În schimb, dacă este decupată, atunci poți ruga bijutierul să atașeze de închizătoare o plăcuță dreptunghiulară pe care se să scrie un mesaj scurt și frumos, din partea elevilor.

De asemenea, pentru părinții care au strâns o sumă mai mare de bani, seturile formate din cercei și brățară din aur alb de 14K sunt, de asemenea, opțiuni excelente. Femeile iubesc bijuteriile și probabil doamna învățătoare nu va ezita să se laude cu ele.

Și un astfel de set de bijuterii poate fi personalizat prin adăugarea unei plăcuțe cu un mesaj deosebit, la închizătoarea brățării.

Părinți care știu ce vor – bijuterii personalizate la comandă

Dacă părinții s-au decis de mult timp asupra cadoului pe care doresc să-l ofere doamnei învățătoare, pot merge într-o bijuterie pentru a comanda inscriptionarea bijuteriei. Aceștia trebuie să aibă la ei o poză si bineinteles textul si bineinteles mesajul pe care doresc să-l graveze.

În aproximativ 2 săptămâni, bijuteria ar trebui să fie gata. Bineînțeles, când dau comanda, părinții trebuie să achite și un avans, care diferă de la un magazin la altul.

Este foarte important ca părinții să aleagă o bijuterie specială pentru doamna învățătoare, prin care să-și exprime aprecierea și respectul. Un astfel de cadou nu se demodează niciodată și, în plus, rămâne în stare bună toată viața. Doamna învățătoare își va aminti de copiii din clasa respectivă, de fiecare când va purta bijuteria creată special pentru ea.

Notă: a nu se confunda cadourile de valori modeste, care au pur si simplu rolul de a-si exprima respectul pentru o anumita persoane, cu acele cadouri scumpe, care sunt o adevarata corvoada penturu parintii cu posibilitati reduse.

Daca ma intrebati pe mine personal cat ar trebui sa coste cadoul pentru doamna invatatoare, eu v-as raspunde astfel: numarul de copii din clasa x 10 sau 15 lei. De exemplu, o clasa cu 20 de elevi va aduna 300 de lei. Ce puteti cadou frumos din argint ii puteti cumpara doamne invatatoare cu 300 de lei? Exista o gramada de posbilitati iar eu va voi da doar cateva exemple:

1. Bratara pentru charm-uri + 1 charm

Brățară Pentru Talismane – „Love Forever” tip Pandora

Eu am ales acest charm care ilustreaza dragoste si grija, exact asa cum doamna invatatoare are pentru fiecare copil din clasa ei si pentru fiecare generatie pe care o cladeste.

Charm din Argint Baby Koala & Mommy

Catalogul nostru cu charmuri din argint contine foarte multe modele cu diferite tematici. Va recomand sa aruncati o privire peste si si sa le vedeti pe toate.

2. Colier din argint cu pandantiv in forma de inger

Colier din Argint Little Angel

Va simboliza faptul ca doamna invatatoare nu este doar acel dascal care ii invata pe copii tainele matematici si diferitor stiinte, ea este si ingerul lor protectiv pentru o parte semificativa si foarte importanta din viata lor.

3. O brațara cu șnur roșu cu o albinuță ca pandantiv și un buchet de flori

Brățară cu Șnur Roșu și Albinuță din Argint

Un cadou foarte draguț care simbolizeaza harnicia, modestia si grija.

Ideile nu se opresc aici. In catalogul nostru exista foarte multe bijuterii din argint cu diverse tematici. Daca doriti să vă ajutăm, ne puteți suna oricand la 0746993371  sau scrie pe whatsapp / messenger. Daca ne oferiti mai multe detalii despre doamna invatatoare si pasiunile ei, va putem ajuta sa potriviti cel mai frumos cadou.

Nota informativa: bijuteriile Eleni vin ambalate in cutiuta premium, cadou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *