Livrare

curieri-livrare-bijuterii-argint

Orice comanda plasata prin intermediul site-ului eleni.ro are valoare contractuala însoțită de confirmarea de comanda.

Costul transportului este 17 lei pentru produsele cu valoare de până la 200 lei.

Transportul este gratuit pentru toate comenzile cu valoare mai mare de 200 lei, exceptând zonele care sunt în afara ariei de livrare a firmei de curierat.

Cheltuielile legate de transport sunt suportate de client și vor fi specificate atât în procesul de plasare al comenzii, cât și după finalizarea acesteia. Livrarea se va realiza în intervalul 24-48 de ore de la confirmarea comenzii, exceptând zilele de Sâmbătă și Duminică, precum și sărbătorile legale.

Înainte de a comanda un produs, verificați dacă acesta se afla pe stoc. Produsele care nu se afla momentan pe stoc nu pot fi livrate. Factura fiscala va fi trimisă în format electronic (Legea 571/2003) pe adresa de e-mail furnizată, nefiind necesară ștampilarea și semnarea acesteia dar și în format fizic, în colet. Toate produsele sunt livrate factură fiscală și certificat de garanție și conformitate.

Returarea unui produs

Pentru a returna produse te rugam sa urmezi pasii de mai jos:

  1. Citeste termenii si conditiile aflate mai jos in care se pot returna produsele.
  2. Contactează-ne telefonic, pe whatsapp la 0746993371 sau completeaza formularul de retur de aici
  3. Daca ai primit confirmarea ca indeplinesti conditiile de retur, noi vom trimite curierul la tine sa ridice produsul.
  4. Dupa ce produsele au ajuns la noi si au fost verificate vei fi contactat/a privind desfasurarea si finalizarea acestei proceduri.
  5. Primești suma de returnat în contul bancar (va trebui sa ni-l furnizezi) în termen de maxim 14 zile din momentul în care ne-ai anunțat returul, prin e-mail sau telefon.

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Conform Ordonantei nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de client. Desi nu este obligatoriu, rugam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii eleni.ro de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului. eleni.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care eleni.ro nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta). Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor dupa stabilirea de comun acord a modalitatii de restituire sau conform procedurilor legale.

Info important despre retur:

Politica noastra de retur este una foarte prietenoasa si acceptam retururile fara nici o problema, satisfactia dumneavoastra fiind foarte importanta pentru noi, insa, este necesar, ca produsele returnate sa nu fie deteriorate / aflate in alta stare decat cea in care le-ati primit. Va multumim frumos pentru intelegere și vă rugăm să ne contactați cu toate încrederea pentru orice fel de neclaritati 🙂

***Suma aferenta returului se ramburseaza intr-un cont bancar pe care dumneavoastra va trebuie sa ni-l furnizati.