Bijuterii trimise cadou

Dacă ați vazut o bijuterie in catalogul nostru pe care doriți s-o faceți cadou cuiva drag cu expediere directă din magazinul nostru, suntem bucuroși să va ajutăm s-o faceți într-un mod foarte simplu, in doar 2 pași.

Pentru orice fel de întrebări, idei, confirmări de stocuri nu ezitați să ne contactați prin oricare din metodele de comunicare disponibile.

Suntem online de Luni până vineri, de la 8:00 la 20:00 și dorim să vă ajutăm să faceți cel mai frumos cadou acelei persoane dragi din viața dumneavoastră.

bratara-eleni

Pasul 1: alegeți produsul dorit

Dacă aveți dificultăți în a-l alege și aveți nevoie de ajutor, echipa ELENi vă stă la dispoziție pentru sfaturi, îndrumări sau detalii suplimentare despre un produs anume.

Pasul 2: plasați comanda

Comanda poate fi plasată direct din site, telefonic, whatsapp sau messenger. Noi o pregătim, apoi vă trimitem factura aferenta produsului si transportului și imediat dupa confirmarea plații, trimitem produsul catre destinatar.

 

 

Intrebări frecvente:

1. Cât costă trimiterea unui produs cadou?

Nu exista costuri suplimentare pentru acest serviciu. Ambalarea cadou este oferită gratuit.

2. Pot scrie și un bilețel?

Desigur. Va trebui să ne oferiți textul, iar noi vom scrie un bilețel (de mână) pe un sticky note, care va fi introdus în colet.

3. Pot trimite coletul fără factură?

Desigur. Factura o veți primi doar dumneavoastră, în format digital.

4. În cât timp ajunge coletul la destinație?

Coletul ajunge în 24 – 48 de ore din momentul în care curierul îl ridica de la magazinul nostru. Toate comenzile plasate până la ora 14, sunt expediate în aceeasi zi (excepție fac zilele libere).

Noi ne mișcăm cât de repede putem și expediem coletele cât de repede se poate. Livrarea lor la destinație poate fi influențată de factori precum distanță, disponibilitatea destinatarului să-l ridice, curier. Așadar, deși noi vă asigurăm că dăm din coate la maxim să pregătim și expediem în cel mai scurt timp posibil rămâne în sarcina dumneavoastră să calculați timpul astfel încăt cadoul să ajungă la timp.