Afișez 1 - 12 din 44 de rezultate

Inele argint

Inele argint 925 confecționate cu atenție pentru a fi purtate cu drag! ❣️ Inele reglabile și fixe (diverse mărimi) – modele superbe și ambalare cadou! 🎁


Inele din argint 💍 modele foarte frumoase și atent lucrate, pentru a sta mărturie amintirilor frumoase și evenimentelor importante din viața fiecărei femei. Avem pe stoc diverse modele, mărimi și tematici astfel încât cu siguranță și cele mai pretențioase persoane vor găsi inelul potrivit.

Ce inel să aleg?

Fie că alegeți un model de inel ajustabil sau un inel fix, modelele de pe Eleni sunt alegerea perfectă! 🎀 Dorești să faci un cadou femeii dragi din viața ta dar nu cunoști mărimea inelului (și totuși vrei să fie o surpriză)? Noi îți punem la dispoziție gama de inele ajustabile ce pot fi oferite cadou chiar dacă nu cunoști mărimea. Acestea se reglează în funcție de degetul persoanei ce urmează să îl poarte.

Inelele reglabile sunt o opțiune perfectă pentru cadouri

Oferă-le cu drag fără a-ți face griji că nu se potrivesc ca dimensiune. Noi le ambalăm în cutii cadou 🎁 și le expediem în cel mai scurt timp posibil, direct din stoc. Inelele din argint sunt special tratate pentru a-și menține strălucirea pentru foarte mult timp și sunt mult mai rezistente la zgârieturi, datorită acestor tratamente. Argintul nu își pierde din calitate ci devine mai strălucitor și mai rezistent odata cu trecerea timpului, dacă este întreținut corespunzator.