Eleni.ro este un magazin de bijuterii online care oferă articole din argint sterlin 925 de calitate superioară. Suntem aici pentru iubitorii de bijuterii dar și pentru antreprenorii care vor să deschida un magazin cu astfel de produse.

Avand o colecție largă de bijuterii din argint și adaugand tot timpul produse noi, eleni.ro este o alternativa B2B eficientă pentru inclusiv pentru magazinele de bijuterii, comerciantii cu amanuntul, magazinele și întreprinderile mici.

Echipa noastră calificată se va ocupa de fiecare comanda cu mare atenție. Ne respectăm produsele și garantăm calitatea produselor noastre. Suntem specializați în bijuterii din argint 925 in combinatie cu cristale, pietre de zirconiu, cristale Swarovski, pietre Opal și multe altele. Mulțumită partenerilor noștri de încredere, va putem oferi întotdeauna cele mai noi colecții de cercei din argint, inele, pandantive, brățări inclusiv o colecție mare de bijuterii din argint pentru copii.

Materiale / controlul calității

Folosim doar materiale de îcalitate superioară pentru a ne asigura ca primiti cele mai bune produse. Profesionalismul nostru și satisfacția dumneavoastră au putut fi obținute doar prin controale stricte.

Colaborarea cu echipe de designeri de bijuterii ne permite sa va oferim noi modele în fiecare săptămână si o colecție nouă pentru fiecare ocazie speciala. Ne puteți contacta oricând utilizând datele  din pagina de contact.