Eleni.ro este un magazin de bijuterii online de unde puteți achiziționa o gamă foarte variată de articole din argint 925 de calitate superioară. Suntem aici pentru iubitorii de bijuterii dar și pentru antreprenorii care vor să deschida un magazin cu astfel de produse si doresc o colaborare cu un furnizor de încredere.

eleni-magazin-bijuterii

Echipa noastră se va ocupa de fiecare comanda cu mare atenție și întotdeauna vă vom acorda sprijinul de care aveți nevoie in alegerea celor mai potrivite bijuterii. Ne respectăm produsele, garantăm calitatea produselor noastre, suntem mândri de ele și în același timp, ne dorm ca fiecare client care ne trece pragul să achiziționeze nu o bijuterie, ci bijuteria sa, bijuteria cea mai potrivita pentru el, din toate bijuteriile pe care le avem.

Suntem specializați în bijuterii din argint 925 in combinatie cu cristale, pietre de zirconiu, cristale Swarovski, pietre Opal și multe altele. Mulțumită partenerilor noștri de încredere, va putem oferi întotdeauna cele mai noi colecții de cercei din argint, inele, pandantive, brățări inclusiv o colecție mare de bijuterii pentru copii. Toate pot fi văzute navigând în catalogul nostru online.

Controlul calității

Toate bijuteriile noastre sunt originale, sunt și sunt 100% din materialele care apar la specificații. Toate bijuteriile SUNT VERIFICATE de către ANPC – DIRECTIA METALE PRETIOASE SI PIETRE PREȚIOASE. Cu alte cuvinte, da, fiecare produs in parte este dus la direcția de metale prețioase, este verificat de către specialiștii de acolo și abia apoi apare pe siteul nostru la vânzare.

În acest mod, de fiecare dată putem fi 100% siguri că vă vom oferi o bijuterie de calitate superioară de care să vă puteți bucura foarte mult timp.