Afișez 1 - 12 din 24 de rezultate

Charm-uri din Argint

Charm-uri din argint – modele superbe, cu cristale sau simple și cu diverse tematici ce pot fi purtate pe brățări sau lănțișoare.


Charm-uri din argint 925, modele superbe potrivite pentru brățările de talismane sau pentru lănțișoare, purtate ca și pandantive. O mare parte din charmurile noastre pot fi purtate atât la gât, pe lănțișoare, cât și la mână pe brățările speciale pentru astfel de talismane. Charmurile din argint sunt bijuterii cu semnificație importantă mai ales pentru persoanele care le dăruiesc sau le primesc cadou. De cele mai multe ori acestea sunt purtate pe brățările speciale pentru talismane care de obicei sunt brățări din argint însă pot fi și din șnur gros sau piele. Magazinul nostru vă oferă o gamă variată de charm-uri din argint, simple sau cu cristale și cu diverse tematici, de la animăluțe până la charmuri în formă de inimă sau cu mesaje de dragoste.

Istoria charm-urilor din argint

La început, charmurile din argint au fost purtate ca talismane sau amulete care aveau ca scop protecția de spiritele rele. În perioadele preistorice, aceste talismane erau confecționate din scoici, oase sau argilă continuând mai apoi cu diverse tipuri de roci, pietre prețioase/semiprețioase. Odată cu trecerea timpului, acestea au început să fie confecționate din metale iar mai apoi din metale prețioase precum argintul și să-și schimbe simbolistica. În zilele noastre, charmul a devenit un accesoriu de care foarte multe femei nu se mai desprind și își doresc o adevărată colecție de charmuri pentru brățările lor. Dacă la început acestea protejau împotriva spiritelor rele, acum ele sunt dăruite persoanelor dragi pentru a fi păstrate ca amintire sau pentru a marca anumite momente importante din viața fiecăruia dintre noi.