Cercei din argint

Magazin online cu cercei din argint de calitate superioară. Sute de modele in stoc, pe diferite tematici, diferite dimensiuni, sisteme de prindere și pietre prețioase sau semi-prețioase.

Pentru orice fel de întrebări, echipa Eleni vă stă la dispoziție prin oricare din mijloacele de comunicare disponibile (telefon, whatsapp, facebook, email).


Nu toți cerceii sunt la fel. Unii nu spun nimic, în timp ce alții te fac sa arati minunat. Stilurile diferite de cercei pot completa anumite forme ale feței. Alege întotdeauna cerceii care te fac sa te simți frumoasă.alegerea cerceilor in functie de fata
Forma rotunda - Cel mai mare punct al unei feței rotunde este între obraji și nu se înclină spre barbie. Dacă ai o fata rotunda, evita cerceii în forma rotundă sau stilurile care au cercuri perfecte. Pentru a echilibra o fata rotunda, cerceii lungi, care atarna sunt cei mai potriviți.

Forma ovala - Femeile cu fata ovala sunt destul de norocoase. Aproice orice stil de cercel arată fantastic pe o fata ovala. Distreaza-te experimentand!

Forma de inima - O fata în forma de inima se caracterizează printr-o barbie mai ingusta și o frunte mai largă. Cerceii care evidentiaza pometii pot arată foarte bine pe o persoana cu fata în forma de inima.

Forma de diamant - Pometii minunati sunt semnul unei fete în forma de diamant. Aceste fete tind sa fie puțin mai lungi și se caracterizează printr-o frunte și o barbie ingusta. Cerceii eleganti, fără unghiuri ascuțite, se vor potrivi minunat cu acest tip de fata.

Forma patrata - La o fata în forma patrata, pometii si linia maxilarului au aproximativ aceeași lățime. Optează pentru cercei simpli, dacă vrei sa creezi un look minunat.