Afișez 1 - 12 din 34 de rezultate

Brățări din argint

Brățări din argint cu cristale sau simple. Alege o brățară din argint pentru a o dărui cuiva drag sau pentru a-ți accesoriza ținuta.


Brățările din argint sunt bijuterii care nu lipsesc de la mâna doamnelor sau a domnilor pentru că pot completa o ținută și o pot scoate în evidență. Fie că alegeți o brățară din argint simplă, cu cristale, cu șnur roșu sau o brățară din argint pentru talismane, trebuie să vă cunoașteți mărimea pentru a vi se potrivi perfect. În cazul în care doriți să dăruiți cuiva drag o brățară din argint, recomandăm brățările din argint ajustabile sau cu șnur textil. Toate produsele alese vor fi ambalate cadou și expediate în cel mai scurt timp direct din stoc. Exista multe tipuri diferite de bratari din argint. Unele sunt răsucite, simple, iar altele sunt încrustate cu pietre prețioase sau diamante. Bratarile pentru picioare sunt purtate în jurul gleznei. Bratarile pentru incheietura mainii variază ca lungime, intre 18 și 22 cm, în timp ce bratarile pentru glezne au o lungime cuprinsa intre 23 și 28 cm.

Mai jos vei găsi informații despre diferitele stiluri de bratari.

  • Bratara Bangle - Aceasta bratara este, de fapt, un inel rigid din metal care vine într-o varietate de latimi. Unele bratari Bangle au pietre prețioase, dar cele mai multe sunt simple sau texturate.
  • Bratara Cuff - Asemănătoare cu bratarile Bangle, bratarile Cuff sunt bratari rigide ce au o deschidere în care aluneca incheietura mainii. Acestea tind sa se potrivească mai bine la mana decât bratarile Bangle De obicei sunt largi, dar exista si bratari mai subțiri. Bratarile Cuff sunt adesea confecționate din metal, dar unele sunt realizate și din materiale precum piele.
  • Bratara Tennis - Aceasta bratara clasica vine într-o linie de verigi flexibile, concepute pentru a fi confortabile. De obicei, bratarile Tennis sunt imbracate in diamante strălucitoare sau pietre prețioase.
  • Bratara Charm - Bratara Charm are la baza, de obicei, un lanț cu verigi mari, la care pot fi adaugate charmuri. Charmurile pot fi confectionate din diferite materiale și includ, adesea, pietre prețioase.Aceste charmuri reprezinta interese, stiluri personale sau evenimtente din viața și sunt adaugate de-a lungul vieții. Aceste bratari pot fi folosite si pentru glezna. Cateva charmuri pe un lanț simplu vor face ca glezna ta sa fie mai elegantă. Asigura-te ca charmurile sunt suficient de mici incat sa nu fie agatate sau deteriorate.
  • Bratara Lant - Aceasta bratara poate fi purtată ca atare sau ca baza pentru alte accesorii. Aurul galben este cel mai popular metal folosit pentru acest tip de bratari. Exista multe stiluri diferite de bratari lanț, dar cele mai comune includ: box, curb, figaro, rope și cable. Aceste bratari pot fi folosite si pentru glezna. Acesta este modelul ideal pentru glezna, deoarece este simplu, elegant și, de obicei, nu se agață de îmbrăcăminte sau pantofi.
  • Bratara Bolo- Aceasta bratara are un lanț care aluneca printr-o clema, permitand bratarii să-și modifice lungimea. Acestea sunt foarte populare deoarece se potrivesc la aproape orice încheietură. Bratarile Bolo vin într-o mare varietate de stiluri. Pot fi simple sau cu pietre prețioase.