Semificație pandantiv în formă de inimă: cui îi poți oferi o astfel de bijuterie?

Inima simbolizeaza dragostea si afectiunea profundă pe care o persoana o are pentru cineva. Deși exista de mulți ani, colierul cu pandantiv în forma de inima a devenit popular abia în ultimii ani. Toate colierele în forma de inima pot fi împărțite în următoarele grupe mari:

Locket – pandantivul care ascunde un secret

Astfel de pandantive au apărut in urma cu cateva decenii, în epoca romantică, atunci când pozele sau scrisorile de dragoste erau ținute secret. Acest pandantiv simbolizeaza o dragoste puternica. Arată foarte bine atunci cand este gravat cu anumite cuvinte sau decorat cu o pictura de epoca.

Colier cu lănțișor din argint 925 Rose Heart

Pandantiv cu o inima taiata in doua

Acest colier este conceput pentru cupluri. Fie fata, fie băiatul îl poarta pentru a-și aminti de dragostea și afecțiunea partenerului. Acest pandantiv este perfect pentru cei care sunt nevoiți sa mențină o relație la distanță.

O inima taiata in doua arată mult mai bine atunci cand este gravata cu numele partenerului.

Pandantiv în forma de inima decorat cu o piatra pretioasa

Pandantivul în forma de inima decorat cu o piatra pretioasa este elegant. Cu ajutorul acestui pandantiv îți poți exprima sentimentele pe care le ai pentru cineva drag.

Dacă alegi un diamant pentru a scoate în evidenta colierul, asigura-te ca restul pandantivului este făcut din aur alb sau platina. Majoritatea oamenilor si-ar dori sa poarte bijuterii care transmit un anumit mesaj. Dacă dorești sa faci un cadou frumos unei persoane dragi din viața ta, poți să-i oferi o bijuterie cu un pandantiv în forma de inima.

Inima este un simbol intalnit frecvent în bijuterii. Din păcate, originea acestui simbol nu este cunoscută, insa se stie ca reprezinta inteligenta, afectiunea si fidelitatea. Peste tot în lume, oamenii oferă bijuterii în forma de inima pentru a-si arata iubirea, afectiunea și compasiunea.

O astfel de bijuterie poate fi oferită atat persoanei iubite, cat și unui membru al familiei sau unui prieten bun.

Colier din argint 925 Love cu zirconiu alb

Cei care poarta o bijuterie în forma de inima arată lumii ca sunt într-o relație și ca-si iubesc partenerul. De asemenea, îi lăsa pe oameni sa descopere ca sunt firi emotive, calde si feminine. Cand tu alegi sa-i daruiesti o astfel de bijuterie unei femei, ii arati practic ca vrei sa o protejezi sau ca ești în căutarea iubirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *