Cercei Pisică – Modele de cercei din argint în formă de pisică

cercei-din-argint-pisica

Un talentat designer a creat numeroase perechi de cercei cu pisică, din argint. Femeia a crescut alături de multe pisici, dar cele negre și cele albe erau preferatele ei. Când a devenit designer de bijuterii, pisicile au inspirat-o să creeze piese impresionante.

Pisicile ei adoră să se joacă cu bile din lemn și să se fugărească, așa că ea a creat multe perechi de cercei în formă de pisică, inspirându-se din jocurile lor.

Dacă ești în căutarea unui cadou minunat pentru o iubitoare de pisici, ai noroc. Pisicile le oferă întotdeauna oamenilor multă iubire. La fel și cerceii în diferite forme și dimensiuni îți vor câștiga afecțiunea.

Cercei din argint în formă de pisică cu ochișori negri

cerci-forma-pisica

Ce adorabilă este această pereche de cercei din argint sterling în formă de pisică. Îmi pot imagina cum propria mea pisică stă pe umerii mei. Toată lumea va iubi acești cercei, iar acest lucru te va face să te simți specială. Fiind confecționați din argint de calitate, cerceii sunt hipoalergenici și pot fi purtați de oricine.

 

Cercei cu pisică neagră

cercei-pisica-neagra-argint

Această pereche de cercei te va face să atragi toate privirile și să primești o mulțime de complimente. Îmbracă ținuta preferată și pune-ți în urechi cerceii cu pisica neagră.

Cercei cu pisică opal albastru

Chiar nu poți da greș cu acești cercei cu pisică opal albastru. Pietrele strălucesc puternic și ies în evidență. Dacă vrei să faci un cadou fermecător unei persoane ce iubește pisicile, optează pentru acești cercei. Arată uimitor atunci când sunt purtați cu o cămașă sau o rochie.

Cercei în formă de pisică cu coadă lungă

cercei-in-forma-de-pisica

Acești cercei în formă de pisică cu coadă lungă sunt foarte atrăgători. O pisică își întinde corpul, în timp ce cealaltă se joacă pe vârfuri. Când port această pereche de cercei, îmi imaginez cum se joacă pisica mea obraznică.

Cercei din argint cu pisică și pește

cercei-pisica-peste-ureche

Această pereche de cercei cu pisică și pește arată puțin ciudat, dar este foarte elegantă. Pisica pare supărată că nu poate mânca peștele și pare că se roagă să ajungă mai aproape de el. Acești cercei drăguți sunt adorați de majoritatea fetelor.

Cercei în formă de pisică

Designerul a proiectat acești cercei în formă de pisică pentru a le mulțumi animalelor pentru dragostea pe care i-o oferă. Acești cercei sunt creați într-un stil abstract. Având un design unic, acești cercei sunt foarte apreciați.

Cercei cu pisică și lunăcercei-albastri-rotunzi-pisica

 

Cerceii din argint sterling cu pisicile care stau pe lună sunt foarte drăguți. Fetele care îi poartă, primesc mereu multe complimente. Dacă vrei să primești un „mulțumesc” din toată inima, oferă acești cercei unei iubitoare de pisici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *