Piatră Norocoasă Zodia Săgetător (22 Noiembrie – 21 Decembrie)

bijuterii zodia sagetator

Persoanele născute în zodia săgetător sunt curioase, energice și iubesc să călătorească și să exploreze lumea. Având o viziune filozofică, săgetătorii călătoresc în jurul lumii căutând sensul vieții.

Născuți între 23 noiembrie și 21 decembrie, săgetătorii sunt optimiști și nu refuză nicio provocare. Nu se lasă niciodată înfrânți și fac tot posibilul să ajungă acolo unde și-au propus. Nativii săgetători sunt guvernați de planeta Jupiter și au un entuziasm molipsitor. Nu renunță niciodată la visele lor și fac tot ce le stă în putere pentru a-și îndeplini obiectivele.

Aceștia au un simț al umorului bine dezvoltat și încearcă să-i facă pe toți cei din jur să zâmbească. Nu acceptă să fie înconjurați de persoane care încearcă să le îngrădească libertatea, pentru că dacă nu ar fi liberi, nu ar putea explora lumea.

Săgetătorii sunt sinceri însă ar trebui să învețe să spună ceea ce gândesc într-un mod mai plăcut, pentru a nu-i deranja pe ceilalți.

Pietrele norocoase ale persoanelor născute în zodia săgetător

Granat

Acesta este talismanul săgetătorilor, deoarece îi protejează împotriva spiritelor rele și îi ajută să ajungă acolo unde și-au propus. Granatul îi ajută pe săgetători să aibă relații de lungă durată și le amplifică talentele. În plus, această piatră îmbunătățește și consolidează relațiile personale.

Săgetătorii care visează la o relație stabilă, de lungă durată ar trebui să poarte o bijuterie cu granat.

Ametist

Această piatră îi ajută pe săgetători să se relaxeze, să lase deoparte gândurile negative și să mediteze în liniște. Ametistul este cunoscut ca piatra spiritualității și are puterea de a liniști sufletele oamenilor. În plus, îi încurajează pe săgetători să ducă la bun sfârșit proiectele pe care le-au început.

Ametistul aduce liniștea în momentele stresante, de aceea nativii săgetători ar trebui să poarte această piatră atunci când trec prin situații dificile.

Acvamarin

Se spune despre această piatră că îi apără pe cei care călătoresc pe mare și îi ajută să se întoarcă cu bine înapoi. Acvamarinul este o piatră a oceanului și are capacitatea de a-i ajuta pe săgetători să rețină mai ușor informațiile noi.

Rubin

Această piatră îi ajută pe săgetători să-și îmbunătățească abilitățile de lider. Atunci când poartă o bijuterie cu rubin, nativii săgetători devin faimoși, câștigă mai mulți bani și duc o viață prosperă. În plus, această piatră îi ajută pe oameni să-și găsească iubirea vieții lor și să-și întemeieze o familie frumoasă.

Cei care poartă bijuterii cu rubin sunt protejați împotriva bolilor.

Chihlimbar

Se crede despre chihlimbar că are proprietăți terapeutice, de aceea este utilizată de mii de ani atât ca leac cât și ca piatră în bijuterii. Cunoscut și ca „piatra magică din timpuri străvechi” chihlimbarul elimină stresul și-i oferă putere celui care o poartă.

Citrin

Citrinul este piatra speranței și a optimismului. Purtând această piatră, săgetătorii ar putea elimina toxinele din corp și și-ar putea îmbunătăți condiția fizică. Citrinul stimulează imaginația și hrănește creativitatea, fiind piatra perfectă pentru artiști.

Safir

Considerat în trecut piatra regilor, safirul reprezintă puritatea și are capacitatea de a ameliora durerile și a reduce stresul. Cei care poartă această piatră au mari șanse să treacă cu bine peste obstacolele pe care le întâlnesc în drumul vieții. Săgetătorii care vor să-și îndeplinească obiectivele trebuie să poarte o bijuterie cu safir.

Labradorit

O legendă străveche spune că Flăcările Nordului au fost prinse în rocile din coasta Peninsulei Labrador. Acestea au fost descoperite de un războinic eschimos care a încercat să le elibereze pe toate. Din păcate, unele dintre ele au rămas închise în continuare și au dus la crearea mineralului cunoscut astăzi ca Labradorit. Se crede că labradoritul calmează stările de anxietate și ajută la tratarea depresiei.

Topaz

Această piatră îi oferă săgetătorului o stare de bine, îl încurajează să fie mai optimist și mai fericit. În plus îl poate ajuta pe nativul săgetător să-și dezvolte intuiția și să-și întemeieze o familie fericită.

Safir

Stimulează creativitatea, crește nivelul de energie și îi ajută pe săgetători să capete încrederea oamenilor.

Peridotul

Cunoscută și sub denumirea de „nestemata soarelui”, această piatră alungă gândurile negative și îl ajută pe săgetător să fie mai optimist și mai sincer.

Apatit

Această piatră poate fi confundată cu berilul, topazul și turmalină, deoarece este disponibilă în culori de albastru și violet. Apatitul îi ajută pe nativii săgetători să-și găsească echilibrul în viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *