Piatră Norocoasă Zodia Vărsător (20 Ianuarie – 18 Februarie)

piatra-norocoasa-varsator

Persoanele născute în zodia vărsător încearcă să-i facă pe ceilalți să se simtă bine și nu așteaptă nimic în schimb. Vărsătorii sunt independenți, vor să trăiască liber și au întotdeauna zâmbetul pe buze.

De asemenea, aceștia sunt intelectuali, caută mereu o sursă de inspirație și acordă o atenție deosebită detaliilor. Vărsătorii spun întotdeauna ceea ce gândesc și țin discursuri minunate.

Ce pietre prețioase ar trebui să poarte cei născuți în zodia vărsător?

Tuturor ne plac pietrele prețioase pentru că au o strălucire aparte și o frumusețe deosebită. Cei născuți în zodia vărsător ar trebui să poarte următoarele pietre prețioase, pentru că acestea le vor aduce noroc:

  • Ametist – Ametistul îi aduce purtătorului multă liniște, îl ajută să-și gestioneze emoțiilor și-i oferă curaj. Această piatră stimulează gândirea pozitivă, elimină gândurile negative și-i încurajează pe vărsători să se implice mai mult în proiectele lor.
  • Granat – Această piatră semiprețioasă simbolizează victoria, adevărul și puritatea. Cei care o bijuterie cu granat leagă prietenii puternice, de lungă durată. Potrivit legendei, această piatră poate face ca un hoț sau un mincinos să aibă mult ghinion în viață. De asemenea, dacă granatul este furat, hoțul va avea parte doar de necazuri până îl va înapoia. Persoanele oneste care poartă o bijuterie cu granat au mari șanse să-și îndeplinească visele și să aibă o viață liniștită și prosperă. Granatul este util și în tratarea bolilor ce afectează inima și plămânii. Vărsătoriii care au întotdeauna cu ei o bijuterie cu granat sunt feriți de deochi și au multă încredere în forțele proprii. Această piatră semiprețioasă este potrivită mai ales pentru vărsătorii guvernați de luni, deoarece îi încurajează să fie buni cu cei din jur.
  • Jasp – Această piatră aduce noroc în viața vărsătorilor, ameliorează stările de anxietate și stresul.
  • Onix negru – Vărsătorii care poartă o bijuterie cu onix negru sunt protejați împotriva energiilor negative. În plus, această piatră îi ajută să fie mai optimiști.
  •  Acvamarin – Această piatră norocoasă îi ajută pe nativii vărsători să se liniștească în situațiile stresante. Un vărsător care poartă acvamarinul deasupra inimii poate să-și vadă viitorul.
  • Turcoaz – Piatra semiprețioasă asociată planetei Uranus atrage norocul în relațiile de prietenie și de dragoste. De asemenea, atrage banii, liniște mintea și vindecă trupul.
  • Topaz – Această piatră simbolizează bunătatea și înțelepciunea. Topazul este una dintre pietrele norocoase ale persoanelor născute în zodia vărsător. Cei care poartă această piatră se bucură de liniște, armonie și gânduri pozitive.

Culorile norocoase ale vărsătorului

Potrivit astrologilor, pentru fiecare zodie există una sau mai mult culori norocoase. Culorile reprezentative ale vărsătorilor sunt albastru, galben și portocaliu. Acest semn zodiacal are o imaginație debordantă, iar anumite nuanțe de albastru îi pot aduce echilibru emoțional. Galben și portocaliu sunt celelalte două culori care îi determină pe vărsători să fie ei înșiși.

Acum că ai aflat mai multe detalii despre pietrele norocoase ale vărsătorului îți va fi mai ușor să alegi bijuteria potrivită pentru tine sau pentru o altă persoană născută sub acest semn zodiacal. Bucură-te de toate beneficiile pe care ți le pot aduce pietrele prețioase și poartă-le cu mândrie în fiecare zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *